Laden Evenementen

 Gisteren hebben we vanuit de gemeente alsnog groen licht gekregen om een kinderoptocht te organiseren tijdens de ‘Vastelaovendj’. Deze kans grijpen wij als jeugdcomité met 2 handen aan. 

Op maandag 28 februari willen we met een kleurrijke stoet (‘ne Bóntje Stoet) door het dorp trekken, vanaf Café de Prairie om 14:11. 

Wij realiseren ons ter degen dat het kort dag is om nog een motto te bedenken, een grote groep bij elkaar te krijgen en/of een creatie te bouwen. Geen probleem! 

Trek je kleurrijkste pakje aan EN versier je fiets, skelter, bolderkar of traptractor. (Lukt het wél om samen een groepje te vormen en/of lukt het om toch iets te bouwen dan is dat natuurlijk hartstikke welkom) 

Geef je alleen of als groepje op vóór aanstaande woensdag 23 februari op via jeugdcomiteell@moerebuuk.nl 

Geef bij de opgave duidelijk aan of je alleen of als groep mee wil doen EN om hoeveel personen het dan gaat. Groepen krijgen een eigen plekje in de stoet en individuen zullen in groepjes samen lopen. 

Het meenemen van muziek (via geluidspelers of instrumenten) juichen we toe! 

Speciaal voor de kinderen van groep 8 hebben wij de prinsenwagen klaar staan. Hierop kan en mag deze groep gezamenlijk een feestje bouwen, in eigen carnavalskleding. 

Laten we deze vervelende periode samen afsluiten met een fantastische, gezellige en vooral… 

“BÓNTJE STOET” 

Jeugdcomité Moerebuuk 

Wilse dit deile? Klik den hie