Aan de deelnemers van de optocht in Ell,

De weersverwachtingen voor a.s. maandag tijdens de optocht in Ell zijn dusdanig dat de optocht vooralsnog door lijkt te gaan. Wel zal rekening gehouden moeten worden met mogelijk stevige wind.
Op de dag zelf beoordelen of we of de optocht zal plaatsvinden, we deze zullen aanpassen qua route of tijdstip of zullen afblazen.

Extra aandacht voor WAGENS

Deelnemende wagens verzoeken wij om zorgvuldig naar de stevigheid van hun constructies te kijken. Als er constructies op of aan de wagen zitten welke windgevoelig zijn verzoeken wij deze te versterken of te verwijderen.
Mocht tijdens de voorcontrole twijfel bestaan over de stevigheid van een constructie aan een wagen, is het mogelijk dat deze wordt geweerd uit de optocht. Ook is het mogelijk dat als de wind dusdanig risicovol blijkt te zijn, we de grote wagens uit de optocht zullen weren. Hier is geen discussie over mogelijk. Veiligheid gaat boven alles. Dit kan op last van burgemeester Schmalschlager en/of het optochtcomité wij hopen op uw begrip in deze.

Ook aan de andere deelnemers verzoeken wij dat zij rekening houden met mogelijke stevige wind en de invloed hierop op hun creaties. Wij zullen maandag tussen 10.00 uur en 11.00 uur besluiten of we de optocht om 14.00 uur laten trekken of niet. Hou Facebook en onze website hiervoor in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Maarten Bombeeck,
Optochtcomite CV de Moerebuuk Ell

PS: Herinnering; Op iedere wagen dient een goedgekeurde brandblusser aanwezig te zijn! Alcohol tijdens de optocht is verboden.