Gezocht meerdere juryleden tijdens de optocht van CV de Moerebuuk op carnavalsmaandag.

Kijk jij ook ieder jaar met veel plezier naar de optocht in Ell en zou je het leuk vinden om mee te bepalen wie de mooiste, beste, ludiekste wagen of voordracht heeft tijdens de optocht? Meld je dan nu aan voor jurylid bij het optochtcomité.

Wat verwachten we van je:
30 minuten voor de optocht krijg je uitleg waarop jij moet letten bij de einzelgängers, kleine groepen, grote groepen en de wagens. Tijdens de optocht geeft je op jou onderwerp punten aan de deelnemers.
Na de optocht komen we bij elkaar bij de Prairie, drinken er eentje en tellen alle scores van de juryleden bij elkaar op. Dit duurt ook ongeveer 30 minuten. Hieruit komen dan de winnaars van de Èlleroptocht welke ’s avonds in de BMV bekend worden gemaakt.
Heb je interesse om mee te bepalen wie dit jaar de optocht gaan winnen?
Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Gezocht drie nieuwe leden voor het optochtcomité.

Jaarlijks verzorgt een enthousiaste groep Ellernaren de randvoorwaarden om de optocht in Ell te kunnen houden. Denk hierbij aan de aanvraag van vergunningen, afzetten van de route, controleren van de wagens op brandveiligheid e.d., het regelen van het verkeer tijdens de optocht en vrijgeven van de weg na de optocht.

Wat verwachten we van je:
Het optochtcomité komt tweemaal voor de optocht bij elkaar om de randvoorwaarden door te spreken en te regelen. Voor de optocht wordt de route vrijgemaakt en de wegafzettingen geplaatst. Tijdens de optocht zorgen de leden van het optochtcomité voor een veilige en goede verloop van de optocht. Na de optocht wordt de weg weer vrij gemaakt.
Heb je interesse of nog vragen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.